Tvåsidig smyckesorganiserare som hängs på en galge. Förvara alla dina smycken på ett och samma ställe. Värde 399 kr, betala bara 99kr inklusive frakt!

Utnyttjade
99 kr
Värde Rabatt Spara
399 kr 75% 300 kr

Tid kvar att köpa

374 köpta

BeautyDealen är avslutad

Blev aktiv 18:47:45 med 199 köpta BeautyDeals

Höjdpunkter

  • Fri frakt!
  • Smyckesförvaringen Jewel Organizer är perfekt för resa, bara att rulla ihop och ta med till resmålet
  • Förvara alla dina smycken på ett och samma ställe
  • 36 fickor på framsidan och 18 öglor på baksidan
  • Formad som en svart klänning och kan hängas upp på en galge
  • Klänningen är gjord i ett kraftigt, svart tyg. Galge ingår ej

Det finstilta

Köp hur många du vill.
Fraktfritt
Leveranstid cirka tre veckor.
Varan skickas till den adress du uppgivit i ditt BeautyDeal-konto. Är det första gången du handlar skickas varan till den adress du anger efter klick på köpknappen.
Bortse från den BeautyDeal-kod som skickats till ditt BeautyDeal-konto, din produkt är redan beställd.
Vid betalning mot faktura kan endast leverans till folkbokföringsadressen ske. Fakturan skickas till din mail efter produkten levererats.


  • Dela BeautyDeal:

Tvåsidig smyckesorganiserare som hängs på en galge. Förvara alla dina smycken på ett och samma ställe. Värde 399 kr, betala bara 99kr inklusive frakt!

Med 36 praktiska fickor på framsidan och 18 smarta öglor på baksidan kan du enkelt och behändigt förvara alla dina smycken på ett och samma ställe. Jewelry Organizer, formad som en svart klänning, hängs lätt upp på en galge och tar lika lite plats som en vanlig tröja och kan husera allt från små ringar och örhängen till stora halsband, klockor och armband.

Ska du ut och resa och vill ha med alla smycken? Då rullar du bara ihop smyckesförvaringen, packar ner den i resväskan och hänger sedan in den i nästa garderob när du väl anlänt till resmålet. Hur grymt som helst!!

Företaget

Jewelry Organizer