Prova tandbleknings-kitet Teeth whitening strips™. 14 stycken strips totalt, 7 till övre tandraden, 7 till undre. Värde 695 kr, betala 199 kr

Utnyttjade
199 kr
Värde Rabatt Spara
695 kr 71% 496 kr

Tid kvar att köpa

158 köpta

BeautyDealen är avslutad

Blev aktiv 07:28:42 med 148 köpta BeautyDeals

Höjdpunkter

  • Använd en gång dagligen i en vecka, resultat börjar synas efter några dagar.
  • Fri frakt
  • Enkelt, det är bara att klistra på en remsa när det passar och låta den verka.

Det finstilta

Beställ hur många du vill!
Levereras till adressen i ditt Beautydeal-konto, dubbelkolla så att den stämmer. Är det första gången du handlar på BeautyDeal levereras produkten till den adress du anger efter klick på köpknappen.
Frakten ingår.
Leveranstid: cirka 2 veckor efter lagd order.
Vid betalning mot faktura levereras produkten enbart till folkbokföringsadressen samt fakturan levereras till din e-postadress.
Bortse från din BeautyDeal-kod i ditt BeautyDeal-konto, din produkt är redan beställd.


  • Dela BeautyDeal:

Prova tandbleknings-kitet Teeth whitening strips™. 14 stycken strips totalt, 7 till övre tandraden, 7 till undre. Värde 695 kr, betala 199 kr

Teeth whitening strips är en metod som använts ett tag i USA och många finner det betydligt lättare och smidigare än att använda exempelvis bettskena med blekningsgel i. Teeth whitening stripsär tejpbitar där klistret är kombinerat med blekningsgel. Du fäster tejpbitarna på tänderna och har på dem 2 timmar om dagen i en vecka eller tills du uppnår önskad effekt.

Med vanlig tandblekning i skena så är det nästan oundvikligt att en del av blekningsgelen åker ur skenan och att den sedan rinner ner i halsen. En obehaglig känsla som du slipper med Teeth whitening strips.

Med leende kommer man långt, är det vitt kommer man ännu längre. Lycka til!

 

 

 

Företaget

Teeth whitening strips